Regulamentul jocului

Aici vă este afișat regulamentul jocului și al forumului.
Manu
Verified
Owner
Owner
Mesaje: 16
Membru din: Dum Ian 02, 2022 12:29 pm

Dragi jucători,
În calitate de jucători ai serverului nostru, vă rugăm să fiţi la curent cu regulamentul acestuia, pentru a putea avea o experienţă cât mai armonioasă.
Orice jucător are dreptul de a reclama orice abatere de la regulament, urmând ca noi să aplicăm sancţiunile corespunzătoare, în funcţie de regula încălcată şi de gravitatea acesteia.
Următoarele acţiuni ale jucătorilor sunt interzise, încălcarea acestora poate duce la sancţiuni:

1. Promovarea unor conţinuturi considerate dăunătoare, vulgare, incluzând limbajul indecent, abuziv, ameninţător, hărţuitor, cu tente vulgare/obscene şi defăimătoare, inclusiv caracterul rasist, etic sau contestabil în orice alt mod, pe chat-ul general al server-ului.

2. Defăimarea jucătorilor/membrilor echipei prin diverse mijloace (expunerea profilurilor pe reţelele de socializare/link-uri cu poze, nr. de telefon sau alte date cu caracter personal).

3. Legitimarea drept Game Administrator/Game Master/Helper etc., în scopul de a păcăli jucătorii şi de a-i induce în eroare.

4. Reclama făcută altui server în chat sau în PM-ul jucătorilor.

5. Neraportarea bug-urilor şi folosirea acestora în scopuri proprii, oferind un avantaj în joc faţă de ceilalţi jucători.

6. Limbajul indecent şi hărţuirea membrilor echipei/jucătorilor în PM/Chat-ul principal.

7. Încercarea de a frauda un jucător al server-ului prin diferite mijloace.

8. Optarea pentru crearea unor caractere, bresle cu nume obscene, jignitoare sau indescifrabile, sau menite să păcălească jucătorii, ca de exemplu: IiiIiIIiIiIiIiIIiI, dsfsgahsuwhswuuiii.

9. Utilizarea diferitelor software-uri ilegale, hack, script-uri, macro-uri, programe externe menite de a oferi un "boost" în joc şi a programelor de decriptare, folosite în scopul de a publica diferite informaţii despre server, componente ale acestuia etc. ( Se vor bloca toate conturile in functie de gravitatea programului folosit )

10. Încurajarea altui jucător de a încălca oricare dintre regulile server-ului.

11. Ameninţarea pe chat sau în PM a jucătorilor cu diverse replici de natură să constrângă/stârnească frică.

12. Sfidarea sancțiunii (block-chat) prin continuarea practicării unor acțiuni abuzive poate duce la blocarea permanentă a conturilor.

13. În cazul unei reclamaţii împotriva unui jucător care a jignit, dacă dvs. nu sunteţi cel implicat, reclamaţia nu va fi luată în considerare, indiferent de gravitatea acesteia. Se pot lua în calcul reclamaţiile în care nu sunteţi dvs. cel implicat, însă jucătorul a comis următoarele nereguli: hack/injurii la adresa serverului/staff-ului/injurii asupra mai multor jucători participanţi la chat.

14. Abuzul de bug-urile ce au fost sau nu raportate (vizuale sau ale căror utilizare nu oferă un boost major in-game).

15. Este interzis negoţul sau intenția de negoț a itemelor, yang-ului si a conturilor din joc pe bani reali [psf/bancar/coduri reîncărcare/paypal etc.]. Se vor bloca conturile respectivului, permanent. Odată ce un jucător a anunțat că va vinde sau cumpăra cont/iteme/yang, pe bani reali, chiar dacă nu a ajuns până în punctul în care să finalizeze negoţul, se consideră tentativă de negoţ şi se pedepseşte ca atare.

16. Negoţul între servere dispune de intermediar din partea echipei Ara2, însă cele făcute pe cont propriu, fără intermediar, sunt pe proprie răspundere [în cazuri de fraudă, nu vom recupera itemele celui în cauză/ acest lucru este valabil si pentru negoturile de pe server]. De asemenea itemele "împrumutate" de bunăvoie prin acceptarea negoțului, către "prieteni", sau "împrumutul" contului cu aceștia care se dovedesc că le-au furat nu vor fi recuperate.

17. Jignirile, replicile ofensatoare, batjocura şi reclama negativă adusă asupra Server-ului Ara2, în chat, PM-ul jucătorilor sau diverse reţele de socializare.

18. Este interzis să fiţi o influenţă negativă pentru ceilalţi jucători.

19. Jucătorii nu au dreptul să testeze cunoştinţele unui membru al echipei, sau să-i tragă la răspundere pe aceștia.

20. Un jucător are obligația de a răspunde în cazul în care un membru al staff-ului i se adresează.

21. Întrebările adresate unui membru staff se vor pune direct. Cele de genul “ești?” sau “am o problemă, mă poți ajuta” vor fi ignorate complet.

Ne rezervăm dreptul de a sancţiona orice abatere în funcţie de gravitatea acesteia, oricare dintre cele menţionate mai sus putând duce la blocarea temporară/permanentă a contului. Block-chat este sancţiunea care se acordintre abaterile care se înfăptuiesc pe chat-ul serverului, fără a oferi un avertisment înainte, durata blocării fiind determinată de gravitatea situaţiei.

Cu mult respect, echipa Ara2.
Încuiat