REGULAMENT DUEL PE MIZĂ

Aici sunt prezentate regulamentele.
Avatar utilizator
[OwN]Manu
Server Administrator
Server Administrator
Mesaje: 110
Membru din: Mar Noi 03, 2020 7:19 pm
Localitate: Frankfurt, Germany

Mai jos vă este prezentat regulamentul duelurilor pe miză. Acest regulament este valabil doar în cazul în care este intermediat de către un membru al echipei ara2.


1. Echipa ara2 nu este obligată să vă intermedieze în cazul în care nu sunteți hotărât câte seturi doriți să dați și pe ce sumă. Odată ce sunteți hotărâți, toate itemele pariate ajung în inventarul intermediarului. Acesta are obligația de a arăta itemele primite de la cei doi participanți la duel.

2. Nu aveți voie cu iteme site, aici sunt incluse și accesoriile sau efectele. În cazul în care folosiți aceste iteme, sunteți descalificat și adversarul câștigă toate itemele.

3. Nu aveți voie să folosiți cercei beta sau alte iteme care se obțin din farmat. (pantofi qilin, costume, arme de 75, iteme cianit, titluri). În cazul în care folosiți aceste iteme, adversarul câștigă toate itemele.

4. Seturile maxime sunt până la 10, asta înseamnă că nu puteți da un set de 15.

5. Odată început duelul, nu aveți voie să vă răzgândiți și să spune-ți că nu mai doriți să faceți duel, asta înseamnă că adversarul câștigă.

6. Nu aveți voie să fugiți în neștire. (fuga tactică este permisă)

7. Nu aveți voie cu licori roșii, elixire sau vinuri. În cazul în care îl uitați activat din greșeală, prima dată primiți un avertisment, iar a doua oară, adversarul primește un punct. Acest lucru se repetă de fiecare dată când uitați elixirul pornit.

8. La începutul duelului, trebuie să informați intermediarul dacă faceți duel tactic sau normal.

9. Nu aveți voie să stați cu inventarul blocat. În cazul în care aveți inventarul blocat, sunteți descalificat.

10. În timpul duelului nu aveți voie să schimbați arma. În caz contrar, adversarul primește un punct. După terminarea unui duel, dacă doriți să schimbați arma, adversarul și intermediarul trebuie să fie informați de acest lucru. În cazul în care adversarul nu este de acord cu schimbarea armei, nu aveți dreptul să faceți asta.

11. În cazul în care sunteți sura și doriți să faceți duel fără risipă, trebuie să informați intermediarul. Acest lucru necesită și aprobarea adversarului. Dacă adversarul nu dorește ca duelul să se desfășoare fără risipă, trebuie să îi respectați decizia acestuia. Odată ce participanții la duel doresc să facă duelul fără risipă, folosirea acestui skill pe parcursul duelului este total interzisă și se sancționează cu punct adversarului.

12. În cazul în care credeți că un lucru este interzis, cel mai probabil acesta este. De asta, vă recomandăm să vă informați înainte.


Acest regulament poate să fie actualizat, asta înseamnă că este de datoria voastră să vă informați.
Pentru probleme sau întrebări legate de server, nu ezitați să mă contactați.

Imagine +49 172 266 1422

Imagine live:b876ab27fa91f1c8

Imagine ManuAra#9999
Încuiat